Sidor

Här finns några sidor som vi arbetar eller har arbetat med. Det är blandade sidor som handlar om olika saker. Sidorna marknadsförs i sökmotorn Google främst och informerar om olika produkter från olika företag.

Mode, kläder & shopping


Hastia.se

http://www.hastia.se/ – Hästia är en portal för hästfolk med rekommendationer om utrustning för både häst och ryttare. Här hittar du bland annat ridkläder, hästtäcken och schabrak.

Studentklänningar.com

https://www.studentklänningar.com/ – Studentklänningar för alla. Det är året du skall ta studenten och du letar efter den rätta klänningen. Denna sidan hjälper dig på traven och samlar & tipsar om snygga studentklänningar från flera olika butiker. Du sparar tid genom att ha allt på samma ställe istället för att titta igenom tusentals produkter själv.

Nyårsklänningar.net

https://www.nyårsklänningar.net/ – Hitta den perfekta nyårsklänningen. Samma upplägg som sidan ovan fast om nyårsklänningar. Vill du glittra? Bära svart eller kanske något bekvämt? På sidan hittar du tips för alla budgetar och oavsett vad du vill bära på nyårsafton!

Festklänning.net

http://www.xn--festklnning-q8a.net/ – Fest varje helg? Vill du bära nya snygga festklänningar och ständigt vara up to date? Då är denna sidan för dig. Här kan du fynda riktiga klipp och spara timmar av sökande. De snyggaste klänningarna från flera butiker på ett och samma ställe.

Parfymtoppen.net

http://www.parfymtoppen.net – Parfymer går hand i hand med mode som många av sidorna handlar om. Denna sida kallas Parfymtoppen och skapar topplistor över parfymer för både herr och dam. Du hittar också presenttips och allmänna tips om parfymer till olika tillfällen.

Finans & lån


Smslandirekt.se

https://smslandirekt.se/ – En jämförelsesida om sms lån där man kan få pengarna direkt in på kontot. Tanken är att vara en oberoende informationskälla för besökare som skall välja sms lån.

Mikrolan.org

https://mikrolan.org/ – Likt sidan ovan fast denna fokuserar och handlar om mikrolån. Mikrolån är egentligen samma sak men ett annat namn för tjänsten. Jämförelsesida som jämför alla mikrolån i Sverige och hjälper besökaren hitta ett mikrolån med villkor som passar ens behov bäst.

Tasnabblån.se

https://tasnabblån.se – Den populäraste jämförelsetjänsten för snabblån i Sverige. Här har vi försökt skapa ett mervärde med oberoende recensioner och transparens i allt vi skriver.